Durva

Elrontották a szemtetoválását, lassan megvakul egy lengyel nő

Több súlyos hibát is vétett a tetoválómester.

2020.02.29 09:37ma.hu

A 25 éves Alaksandra Sadowska azért akarta feketére tetováltatni szemgolyóit, mert utánozni szeretett volna egy népszerű lengyel ketrecharcos-rappert, Popeket.

A beavatkozás sajnos a lehető legrosszabbul sült el. A tetoválómester több súlyos hibát is vétett, például olyan tintát használt, amit csak a bőrön szabad alkalmazni, a szembe jutva ugyanis veszélyes.

A fiatal nő a beavatkozás után erős fájdalmakra panaszkodott, ám a tetoválómester megnyugtatta, hogy ez normális, egy kis fájdalomcsillapító segít majd.

Aleksandra nem sokkal később megvakult a jobb szemére. Miután elment orvoshoz megtudta, hogy a folyamat nem visszafordítható, a bal szemére is meg fog vakulni.

A nő beperelte a tetoválómestert. Az egész ügy még négy évvel ezelőtt kezdődött, ám csak most ért bírósági szakaszba.

A tetoválómester, akinek egyébként a mai napig működik a szalonja, három évet is kaphat, amennyiben bebizonyosodik, hogy felelőtlenül járt el, és ezzel maradandó egészségkárosodást okozott.

A fiatal nő állítása szerint már megbékélt a gondolattal, hogy meg fog vakulni.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.