Oroszország

Ördögűzés közben verték halálra a kisfiút a szektás szülők

Anyja fogta le a gyereket, míg korbáccsal ütötték.

2019.12.01 15:28ma.hu

Brutális gyilkosságot követett el egy Jézus Krisztus Tanítványai nevű vallásos szekta az oroszországi Jekatyerinburgban. Az áldozat egy 9 éves kisfiú, David K. A gyermeken ördögűzést hajtott végre a szekta több tagja, köztük saját szülei.

A rendőrségi beszámoló szerint az anya lefogta a gyereket, míg az apa a szekta több másik tagjával együtt megkorbácsolta.

Miután a kilenc éves kisfiú belehalt a bántalmazásba, két napig imádkoztak a holtteste mellett a feltámadásáért.

A gyerek testét ezután eltemették egy erdőben, ahol egy nagynéni bejelentése alapján talált rá a rendőrség.

Az apát oroszországban fogták el Zemfira Gainullina szektavezetővel együtt, az anyát Fehéroroszországban tartóztatták le, kiadatása folyamatban van.

Dr. Alexander Neveev, az orosz vallási szekták szakértője az esettel kapcsolatban azt mondta, a Jézus Krisztus Tanítványai nevű csoportban úgy vélik, harcolni kell az ördöggel, a gyerekből a bűnt verik ki. Ilyenkor nem szabad a gyermek szenvedésével törődni, mert "a pokolban még jobban szenvedne".

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.