USA

Halálos lövöldözés volt egy texasi diákpartin

A lövöldöző elmenekült, nagy erőkkel keresik.

2019.10.27 14:17MTI

Két ember meghalt, tizennégy megsebesült szombat éjjel a texasi Greenville-ben, ahol egy fegyveres lövéseket adott le egyetemisták partiján. Három sebesült állapota válságos - közölték helyi illetékesek.

A Texasi A&M Kereskedelmi Egyetem rendezvényén, amelyet nem az intézmény kampuszán, hanem attól néhány kilométerre tartottak, a diákok a nyári szünet utáni viszatérésüket ünnepelték. A rendezvényen legalább 750-en vettek részt - közölte Buddy Oxford seriffhelyettes.

A lövöldöző, akinek személyleírását a rendőrök nem ismerik, elmenekült, a rendőrök nagy erőkkel keresik őt.

A lövöldözés akkor kezdődött, amikor a rendőrök a helyszínre érkeztek, mert törvénytelen parkolásról kaptak bejelentést. Ekkor hallották meg a lövéseket az épületből. A rendőrök két halottat találtak és 14 sebesültet különböző fokú sérülésekkel - mondta Oxford.

A helyi kórház illetékese közölte, hogy a hozzájuk beszállított mindhárom sebesült állapota válságos. A rendőrség vasárnap tervez sajtótájékoztató tartani a bűnügyről.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.