Állati

Betört egy fodrászatba és hajsütő vasat lopott egy szarvas - videó

Egy vendég meg is sérült, amikor az állat tört-zúzott a Long Island-i szalonban.

2019.10.07 15:53MTI

Betört egy szarvas egy Long Island-i fodrászszalonban az ablakon keresztül, a váratlan látogató ámokfutását rögzítette a szalon biztonsági kamerája.

A szarvasbika átugrott az ablaknál lévő díványon ülő vendég fölött, majd a fodrász és a vendégek megrökönyödésére eltűnt a szalon pihenőhelyiségében, ahonnan egy hajsütő vassal az agancsán tért vissza és az ajtón keresztül távozott. A videó bejárta a közösségi médiát.

Jenisse Heredia, az üzlet tulajdonosa a szombati esetről elmondta, hogy éppen egy vendég haját vágta, amikor az állat berontott az ablakon. Először azt hitte, hogy egy gépkocsi csapódott be.

"Ám amikor felnéztem, egy szarvas közeledett felém" – mondta.

A rendőrség közlése szerint egy vendéget fej- és lábfájdalmakkal kórházban kezelnek. Valószínűleg a díványon ülő embert kellett ellátni.

Annak ellenére, hogy a szarvas az agancsával tört-zúzott, csak kisebb károkat okozott, az ablakot és a bejárati ajtót törte össze.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.