Románia

Többször megerőszakolták, majd hagyták meghalni a nőt

Három fiatalt vett őrizetbe a román rendőrség.

2019.03.11 16:29ma.hu

Három Vaslui megyei fiatal megerőszakolt egy nőt, majd hagyták meghalni - írja a Transindex.ro. A 49 éves áldozat holttestére három nappal eltűnésének bejelentése után bukkantak rá egy Ghergeleu településhez közeli mezőn.

A boncolási eredmények alapján a nőt többször megerőszakolták, majd magára hagyták meghalni.

A helyi rendőrség az ügyben őrizetbe vett három fiatalt, nemi erőszakkal és gyilkossággal gyanúsítják őket. A 16, 17 és 23 éves fiatalokat azzal gyanúsítják, hogy az egyedül élő nőt egy szekérre dobva elrabolták, majd mindhárman megerőszakolták. Ezután pedig kivitték egy mezőre és otthagyták.

A kihallgatáson az egyik gyanúsított azt vallotta, hogy kérte két társát, menjenek vissza a helyszínre, mert attól tartott, hogy az áldozat meghal, hogyha éjszakára kint marad a mezőn, de egyikük sem akart visszamenni. Az áldozat eltűnését a főnöke jelentette a hatóságoknak, miután megtalálta a nő letépett ruháit - írja a portál.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.