Bűnügy

Villamoson alvó embertől lopta el a telefont, keresik a rendőrök - videó

A II. kerületi rendőrök keresik az ismeretlen kifosztót.

2020.11.20 19:07ma.hu

A Budapesti Rendőr-főkapitányság II. Kerületi Rendőrkapitánysága kifosztás bűntett gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok alapján egy férfi 2020. október 17-én 1 óra 45 perc és 2 óra 30 perc közötti időben a Budapest VIII. kerület, Blaha Lujza tér és II. kerület, Széll Kálmán tér között közlekedő villamoson egy alvó férfi kezéből kivette annak telefonját, majd a II. kerület, Széna téren leszállt a járműről.

A feltételezett elkövetőről felvétel készült.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság II. Kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.