Állatkínzás

+18!!! Egyáltalán nem sajnálom - mondta a kutyáját az autója után kötő nő - videó

Mindig megszökött, ezért kötötte egy bálamadzaggal a kocsijához, majd húzta maga után büntetésből kilométereken át olyan sebességgel, hogy a kutya már képtelen volt futva követni.

2019.08.06 13:30ma.hu

Mint ahogyan arról a ma.hu is beszámolt, szörnyű módszerrel végzett kutyájával a 68 éves balotaszállási nő: saját kutyáját egy bálamadzaggal a kocsija hátsó lökhárítójához kötötte, majd elindult a járművel. Először az állat még szaladt a kocsi után, de nem sokkal később már nem bírta tartani a sebességet és elesett. A nő a vérző lábú ebet fekve húzta hazáig az úttesten. Az egyenruhások helyszínre érkezésekor a kutya már elpusztult. A rendőrök előállították a 68 éves balotaszállási nőt, akit gyanúsítottként hallgattak ki állatkínzás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

"(...) ha el tud oda menni a büdös picsába (...) majd gondolod, hogy a hátamon hozom" - ezzel - vagyis a kutyája szökésével - indokolta tettét a nő.

"Foglalkozz a családoddal!" - javasolta a nő annak az autósnak, aki megállította, hogy mégis mit csinál. Addigra a kutya már félholt volt, véres, mozdulatlan, de még éppen lélegző teste fölött állva mondta: "(...) egyáltalán nem sajnálom (...), nincs szükségem rá." Mindez abból a Facebookon terjedő videóból derül ki, amit a nőt megállító, majd az ügyében bejelentést tevő autós készített.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.