Bűnügy

Hét személyazonosságot használva bujkált, Budapesten fogták el - videó

2012 óta európai elfogatóparancs volt érvényben a horvát férfi ellen.

2019.05.19 10:35ma.hu

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) munkatársai 2019. május 17-én 21 órakor a Budapest V., Bajcsy-Zsilinszky úton intézkedés alá vonták egy Bosznia-hercegovinai felségjelzésű, Seat Leon típusú gépkocsi vezetőjét.

Ennek során a sofőr egy ugyancsak Bosznia-hercegovinai útlevéllel igazolta magát, de hamar kiderült, hogy az más nevére van kiállítva.

A rendőrök további intézkedéseket vezettek be, melyek során megállapították, hogy a férfi azonos azzal az 52 éves horvát állampolgárságú személlyel, akit az olasz hatóságok 2012 februárja óta köröznek kábítószerrel kapcsolatos bűncselekmények elkövetése miatt.

Az eddigi adatok alapján az elmúlt években összesen hét személyazonosságot használva bujkált a hatóságok elől. Ellene az eljárás őrizetbe vétele mellett folyik.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.