Brutális végzet

Meghalt a volánnál - kivitte a parkoló korlátját, az autó első kerekei a levegőben lógtak a plázából - képek!

A békéscsabai bevásárlóközpont parkolóházának második emeletéről egy autó kerekeit látták kilógni a helyiek. Kiderült, egy férfi életét vesztette a kocsijában és nekiütközött a külső korlátnak.

2015.06.28 17:42ma.hu
beol.hu

A BEOL.hu egyik olvasója jelezte, hogy Békéscsabán a bevásárlóközpont parkolóházának második emeletén egy autó átszakította korlátot, az autó eleje kilógott. Megkérdeztük a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtómunkatársát, mi történt a helyszínen.

Albert István megyei rendőrségi sajtóreferens a lap kérdésére elmondta, hogy 10 óra előtt néhány perccel érkezett a bejelentés a rendőrségre, hogy a parkolóban egy 42 éves békési férfi személyautójával a parkoló falának ütközött, és a helyszínen életét vesztette. A haláleset körülményeit a Békéscsabai Rendőrkapitányság közigazgatási eljárás keretében vizsgálja.

A békéscsabai hivatásos tűzoltók biztosították a helyszínt, és visszahúzták a járművet.

beol.hu


Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.