Majdnem végzetes volt a baleset

Elszabadult körfűrészlap hasította majdnem ketté a sofőrt

Egy kínai férfi az egyik legbizarrabb balesetet élte át autóját vezetve.

2015.06.28 17:02ma.hu
Imaginechina/Corbis

Egy férfi Kínában éppen hogy csak túlélt egy bizarr esetet a múlt héten, mikor egy óriási körfűrészlap - leesve egy teherautó hátuljáról a Chongqing-Guizhou gyorsforgalmi úton – belecsapódott autójába, és mindössze centikre állt meg tőle.

A férfi először egy robajt hallott, majd meglátta a teherautót a szembe sávban, ahogy önálló életre kelt, miután a sofőr elvesztette az uralmát a jármű felett, és a rosszul rögzített, másfél méteres átmérőjű fűrészlapok elkezdtek legurulni a platóról. Az egyik lerepülő körpenge kettéhasított egy bokrot, majd továbbhaladva az aszfalton a kínai férfi autójába vágódott.

A jármű motorblokkja állította meg az éles fűrészlapot, amely ha csak pár centire arrébb vágódik bele a motorháztetőbe, még talán a férfi életét is kioltotta volna.

Imaginechina/Corbis


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.