Dráma a Kiskunságon

Öngyilkosságot akadályoztak meg Kecskeméten

Sikeresen mentették meg egy öngyilkosságra készülő belga nő életét a kecskeméti rendőrök. Az információk szerint a nő belga és nem beszél magyarul.

2014.08.07 19:24Havariapress

A kiskunsági megyeszékhely rendőrségére szerdán késő este érkezett bejelentés arról, hogy a Petőfi Sándor utcában egy nő öngyilkos akar lenni. Az egyenruhások másfél perc alatt a helyszínre érkeztek, ahol azt látták, hogy egy nő az egyik első emeleti lakás erkélyének külső felén áll, és bármelyik pillanatban kieshet.

Az elsőként kiérkező két járőr azonnal az asszony lakásához sietett, ahol zárva találták a bejárati ajtót, de mivel úgy ítélték meg, hogy minden másodperc számít, berúgták azt, majd a lakás erkélyére érve, a két kezénél fogva óvatosan visszahúzták a korlátról az ugrásra készülő nőt.

Az asszony, aki nem beszél magyarul, nem hagyott fel szándékával és többször, ismételten az erkély felé akart indulni, a rendőrök ezért a mentősök kiérkezéséig folyamatosan vigyáztak rá, végül sérülésmentesen átadták a mentőszolgálat munkatársainak, akik kórházba vitték.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, Magyarországon hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegélyszámot!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.