Marihuána és amfetamin

Drogdílert fogtak Mindszenten

Marihuánával és amfetaminnal kereskedő dílert fogtak el a rendőrök Mindszenten.

2013.02.15 10:49MTI

Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta, a 45 éves helyi férfit, akinek előző napi elfogásában kommandósok is segédkeztek, azzal gyanúsítják, hogy rendszeresen értékesített kábítószert a Tisza-parti városban és a környező településeken.

A gyanú szerint egyik alkalommal egy 11 éves fiút is droggal kínált. A férfi otthonában házkutatást tartottak, ahol kábítószert és annak előállításához szükséges eszközöket is lefoglaltak - közölte a százados.

A hatóságok hét drogvásárlót is előállítottak, egyikük elfogásában szintén részt vettek a kommandósok, a 33 éves férfi ugyanis csaknem 15 évet töltött büntetés-végrehajtási intézetekben, többek között felfegyverkezve elkövetett rablás, lőfegyverrel visszaélés és kábítószerrel kapcsolatos bűncselekmények miatt. Őt a nyomozók azzal is meggyanúsították, hogy társaival - még tavaly decemberben - ellopott egy hárommillió forint értékű munkagépet, egy mindszenti lakásból pedig a radiátorokat vitte el és értékesítette azokat. A rendőrök gyanúja szerint a férfi más betörésekkel is összefüggésbe hozható - tette hozzá a szóvivő.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.