És magadnak

Készíts adventi kalendáriumot neki

A saját kezűleg gyártott adventi kalendárium nem jelent számottevő kiadást, időben sem veszteség és még önmagadról is tanulhatsz aközben, hogy figyelmességeddel örömet okozol a párodnak, a gyerekednek, édesapádnak, anyukádnak, vagy a legjobb barátnődnek. Tömör Elisabeth MET (MuscleEffectTherapy) terapeutával beszélgettünk.

2015.11.07 06:34ma.hu

24 boríték 24 üzenet

freedigitalphotos.net/Gualberto

A fény eljövetelére várni kell, miközben a lelkünket is ünneplőbe öltöztetjük. Mert ez nem megy pár óra leforgása alatt. Végigszáguldani a karácsonyon, lélektelenül jelen sem lenni a pillanatban tönkreteszi az egészet. Az adventi kalendárium elkészítésével, mindenki jól jár. Értékes, nem mindennapi örömet szerezhetünk szeretteinknek, és magunk is elmélyülhetünk az ünnepekre való készülődésben. Ehhez nincs is másra szükségünk, mint huszonnégy kisméretű borítékra, és a belevaló papírlapra. Ez igazán nem nagy költség, a reggeli rohanásban pedig "kikapcsolódásképpen" agyalhatunk egy kicsit a cédulákra írható szövegeken.

Szüleid

Az édesapák, édesanyáknak szánt kalendáriumban olyan emlékeket, üzeneteket adhatunk át, melyekre máskor nincsen alkalmunk. Az ezt tanultam tőled, az ezért vagyok hálás, az emlékszel-e kezdetű mondatok a legjobb tippek.

Gyerekeknek

A kicsik rendkívül boldogok tudnak lenni, egy közös korcsolyázás, társasozás, kártyázás, vagy éppen közös sütemény sütés élményével, no meg persze néhány mogyoró, pisztácia, vagy aszalt vörös áfonya is kerülhet az ablakokba.

Párod

Egy kapcsolaton dolgozni kell, energiát, munkát, odafigyelést kell belerakni, hogy jól működjön. A saját készítésű adventi kalendárium remek lehetőség kapcsolatotok építésére. Az ablakokban megfogalmazhatsz dicsérő vallomásokat, felelevenítheted közös emlékeiteket, elrejthetsz egy mozijegyet, megfogalmazhatod huncut vágyaidat, vagy elmondhatod miért és mennyire szereted őt.

Barátnőd

Nem tudsz elég időt tölteni a kedvenc barinőddel? Az adventi kalendárium jó megoldás lehet arra, hogy tudasd vele, fontos a számodra. A kis ablakokban elrejtheted közös fotóitokat, javasolhatsz közös programokat, akár egy kávéra, forró csokira, puncsozásra is meginvitálhatod.

Saját magad

Igen, nem olvasod rosszul, saját magad számára is készíthetsz egy adventi kalendáriumot. Keresd meg azokat a programokat, élményeket, amikre a legjobban vágysz! Nem kell, hogy ezek pénzbe kerüljenek, egy jó könyv olvasása, egy séta a parkban, vagy egyszerűen az ünnepi teáskészlet beüzemelése is okozhat örömet. Persze még jobb, ha tudatosan is dolgozol magadon, és fejlődsz, így beiratkozhatsz a helyi fitnesz terembe, amivel már egy ideje szemezel, vagy részt vehetsz egy terápián, ahol kibontakoztathatod nőiséged. Erre kínál szavak nélküli, szelíd, ugyanakkor hatékony és orvosok által is támogatott megoldást a MET terápia, mely az érintésen keresztül hat.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.