Legyünk magabiztosak és adjunk neki teret!

6 trükk, amivel abszolút megtarthatod a pasit!

Van-e tuti recept arra, hogy egy férfi belénk szeressen és mellettünk is maradjon? Alighanem nincs, de ha megfelelően állunk hozzá, nagy rá az esély...

2012.03.18 14:55ma.hu

Melyik nőt ne foglalkoztatná a kérdés: hogyan tehetne meg mindent azért, hogy a szeretett férfi belé szeressen és hosszú távra őt válassza párjául? Nos, van néhány alapszabály, amit érdemes betartani a cél érdekében.

Fontos az is, hogy ismerjük eléggé a pasit, aki kell nekünk. Legyünk tisztában a tulajdonságaival, elvárásaival.

A legtöbb férfi a nőiesen viselkedő hölgyekért rajong - ezt vehetjük első szabálynak. Az érzékiség, a nőiesség könnyen elcsavarja a pasi fejét: azokat a nőket szeretik, akik valóban Nők.

Tudják, hogyan hozzák ki magukból a maximumot, megmutatják nőies oldalukat, tulajdonságaikat. A hajstílus, a smink és a megjelenés csak az első lépés - fontos, hogy egy nő viselkedése is nőies legyen.

A második szabály: adjuk meg a férfinak a szabadágát. Egy nő - akinek van önbizalma - nem azon "kattog" állandóan, mit csinál a férfi, amikor éppen nincs a közelében. Nem szabad a férfit megfojtani a szeretetünkkel. Kétségeinken és bizonytalanságainkon jobb felülkerekedni, és tért adni a párunknak, ha azt akarjuk, hogy hosszútávon mellettünk maradjon.

Harmadik szabály: nincs vonzóbb egy olyan nőnél, aki becsüli önmagát. A magabiztos- aki nem állandóan saját maga és alakja kritizálásával van elfoglalva - tudja, mit akar, mit nem, és a partnere vágyait, céljait is tiszteletben tartja.

Negyedik szabály: kérdezzük a férfi véleményét. A pasiknak tetszik, ha a nő megkérdi a véleményüket, és támaszkodik is arra, bármilyen témáról is van szó. Köszönjük meg a tanácsát és a siker a küszöbön áll.

Ötödik szabály: ne rejtsük véka alá kreativitásunkat, még ha csak a külsőnk apró változtatásairól van is szó. A férfiak hajlamosak azt gondolni, a nő azért változtatott valamin, hogy nekik jobban tetsszen. Ez a legtöbb esetben így is van...

Hatodik szabály: végül, de abszolút nem utolsósorban, mindenképpen legyen meg az egymás iránti bizalom! Nincs szükség rá, hogy minden apró részletet tudjunk a partnerről ahhoz, hogy a bizalom kialakuljon. Tartsuk tiszteletben a másik privát szféráját, érezze a pasi, hogy azért van egy kis függetlensége is.

Ne nyúljunk a telefonjához, e-mail-jeihez, ne nézegessük a Facebook-oldalát.

Mindez talán nehéznek tűnik, de megéri a "befektetés", ha hosszútávon meg akarunk tartani egy pasit.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.