Van menekvés a mélyhűtött szex elől!

Teás szájjal izgatóbb az orális szex

Ha a rövid nappalok és az alacsony hőmérséklet inkább nyűgössé, mintsem szexissé tesz bennünket, próbáljunk ki néhány trükköt, hogy feltornázzuk alacsony libidónkat!

2012.01.10 10:10ma.hu

Sajnos, a téllel nemcsak a hideg és a szürkeség jár együtt, hanem az alacsony libidó is. Számos ember tesztoszteronszintje esik le ilyenkor, ami együtt jár azzal, hogy a szex kevésbé lesz kívánatos tevékenység a számára. Vajon túltehetjük magunkat ezen a "mélyhűtött" állapoton?

Íme néhány tipp, hogy a szürkeség ne járjon együtt a szexuális életünk elszürkülésével.

Valójában nagyon jó dolog a paplan alatt meghúzódni a hűvös napokon, de ha hiányzik a vágy, a motiváció, akkor nem sok mindent tehetünk. Vagy mégis?

Bizonyos előnyökkel például élhetünk télen. Egy tanulmány szerint a pasik szexisebbnek találják a párjukat ebben az időszakban - nyáron ugyanis túlságosan sok meztelen bőrt látnak, és kritikusabbá is válnak a női testtel kapcsolatban.

Ám télen a hölgyek nem teszik közszemlére szexis popsijukat és hasukat, a férfiak jobban elfogadják a különböző test-típusokat és figyelmüket könnyebben elkerülik a hibák is.

Ha még ezek után sem érezzük magunkat kényelmesen meztelenül, olyasmit viseljünk, ami az előnyös testrészeinkre irányítja a figyelmet, mint például egy szexi top vagy egy aranyos fiú rövidnadrág...

Forró trükk: a meleg érzés növeli a bőrön az érzékenységet, ezért jó ötlet meleg levegőt fújatni meztelen testünkre - az érzékeny részekre, mint például a nyak, fül, a comb belső része vagy a herezacskók.

Egy bögre teát tartani az ágy közelében szintén ajánlott - mielőtt a nő "akcióba lép" a pasi alsó testrészén, nedvesítse be ajkát egy kis teával!

Az újabb és újabb szexpozíciók helyett a közelséget fokozzuk - például feküdjünk oldalunkon: a férfi "kanálpózban" hatol a nőbe.

Ne maradjanak ki a mellek
a forró szeretkezésből - mivel ugyanis a női keblek mirigyes szövetből vannak, képesek hőt termelni - ha gyengéden a másik bőréhez nyomjuk őket, még jobban érzi majd magát. Használjuk őket az előjáték során is eszközként, egy kis plusz izgalomként...

Ha van, a ruhaszárító gép is kiváló "eszköz" lehet: izgalmas dolgokat lehet művelni a tetején. A nő huppanjon a tetejére, a pasi pedig maradjon a két lába között, és máris indulhat az orális kényeztetés. A könnyebb hozzáférés érdekében egyik lábunkat a férfi vállára is tehetjük...

A gép rázkódása és zümmögése pedig egy kis szükséges plusz az élvezethez!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.