Magyar Nemzet

Feljelentéskiegészítés a Gyermekrák Alapítvány ügyében

"Baloghékat azért támadják, mert az adományok szétosztása helyett több mint 800 milliót pihentetnek az alapítvány számláján."

2014.01.08 09:55MTI

Feljelentéskiegészítés keretében vizsgálja a VIII. kerületi rendőrkapitányság, hogy megalapozott-e Szilágyi György jobbikos országgyűlési képviselőnek a Balogh István vezette Gyermekrák Alapítvány ügyében tett feljelentése - írta szerdai számában a Magyar Nemzet.

A lap emlékeztetett: a politikus hűtlen kezelés gyanújával fordult a Legfőbb Ügyészséghez. A feljelentéskiegészítés határideje 15 nap, amely még egyszer ennyi ideig meghosszabbítható.

A Magyar Nemzet azt írta: Baloghékat azért támadják, mert az adományok szétosztása helyett több mint 800 milliót pihentetnek az alapítvány számláján. Emellett Balogh István egy csak betegszállításra használható mentővel közlekedett, többször megszegve a szabályokat - tették hozzá.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.