"Nincs rejtegetnivaló"

Trafik - Becsó Zsolt: nem politikai alapon választották ki a győzteseket

Nem politikai alapon választották ki a trafikpályázatok győzteseit.

2013.05.02 10:59MTI

A kormánypárti politikus, Becsó Zsolt az MTI-hez eljuttatott közleményében a szocialista Boldvai László keddi sajtótájékoztatójára reagált. Az ellenzéki parlamenti képviselő azt mondta: a nógrádi megyeszékhelyen és környékén Becsó Zsolthoz közel álló barátok nyerték el a kiírt koncessziós pályázatok többségét. Szerinte Nógrádban sem történt más, mint az ország több pontján, a Fidesz nagy valószínűséggel saját berkein belül, előre eldöntött módon lemutyizta, kiknek adja oda ezt a lehetőséget.
   
Válaszában Becsó Zsolt azt írta: nincs rejtegetnivaló, a pályázatot végig nyilvános, törvényes, mindenki által ismert szempontok szerint bonyolították le.
   
"Akik lehetőséget kapnak, azok családi vállalkozások, nem pedig a multik. Olyan vállalkozások, akik közül többen családalapítás előtt állva, önálló egzisztenciát szeretnének kialakítani, és tisztességes munkával itt, Magyarországon szeretnének boldogulni" - fogalmazott.
   
A fideszes képviselő hangsúlyozta: sem családtagja, sem barátja nem nyert koncessziót, és szerinte "a mutyizás az MSZP-s képviselő kedvenc időtöltése".
   
Becsó Zsolt szerint a szocialisták azzal kénytelenek szembesülni, hogy nem csak a kormány, de Nógrád megye is jobban teljesít, mint a 2006-2010 közötti szocialista érában, "a helyzetből következik, hogy az MSZP nem riad vissza a mocskos, aljas, lejárató negatív kampány vitelétől".

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.