Nekik is jutott

Néhány ellenzéki politikus rokona, ismerőse is nyert a trafikpályázaton

Az ellenzéki politikusokhoz rokoni és üzleti szálon is kötődő vállalkozó is koncessziót nyert a trafikpályázaton.

2013.05.02 07:17MTI

Sikeres pályázatot adott be a Baranya megyei Sellye független polgármestere, Nagy Attila felesége is, aki Baksán nyert jogot dohánytermékek árusítására. Koncessziót nyert az egykori szocialista pártigazgató, Puch László testvére és sógora. A testvér a Tolna megyei Madocsán, a sógor pedig a baranyai Lánycsókon nyithat dohányboltot - írta a Magyar Nemzet.

Baranya megyében ugyancsak árusítási jogot nyert Mali Zoltán baloldali - volt SZDSZ-es - polgármester felesége, aki Alsószentmártonon bővítheti ki vendéglátó egységét dohánybolttal.

A győztesek között van a dunakeszi MSZP-szervezet egykori alapítójának, Nagy Imrének a fia, és ugyancsak Dunakeszin nyert az egykori MSZMP-s Domoszlai Gábor.

A cikk szerint jobbikos is akad a leendő trafiküzemeltetők között: Bán Norbert, a Jobbik szigethalmi önkormányzati képviselője a lapnak arról beszélt, habár nincs trafikosmúltja, két pályázatot is beadott, de csak az egyiken nyert.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.