Öngyilkos lett a nagyi

Marihuánás süti a kisunokának

Egy denveri nagymama marihuánás süteményt adott hároméves unokájának, az ügy nyomozása alatt pedig öngyilkosságot követett el.

2010.01.04 09:17medipress.hu

A családtagok szerint a 44 éves Erin Marcove legalább egy, cannabis vajat (ún. cannabis butter – vajban kifőzött vadkender, nagyon lassan hat, de hatása akár több napig is fennállhat – a szerk.) is tartalmazó, mogyoróvajas süteményt adott a kisgyereknek december 4-én. A következő nap nem tudta felébreszteni a gyermeket, és kihívta a mentőket.

Egy héttel később, a hatóságok elmondták a KMGH-TV-nek, hogy a nagymama öngyilkos lett. Marcove nagy szószólója volt a marihuána orvosi alkalmazásának, és szinte egész életében használt efféle drogot krónikus hátfájására.

A rendőrség egy befőttesüvegnyi cannabis vajat talált az asszony otthonában, és egy rendőrségi beszámoló szerint a kisfiú szervezetében is találtak drogot, amikor bevitték őt a kórházba. A gyermek mára teljesen egészséges.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.