Elképesztő!

Felfüggesztettek egy bírónőt, mert félmeztelenül és ágyban szívva jelent meg az online tárgyaláson - videó

Be volt kapcsolva a kamerája - három hónapra felfüggesztették a kolumbiai bírónőt, miután Zoomhívásban pucérkodtt és szívott.

2022.11.27 16:37ma.hu

Vivian Polania bírónő, aki hírhedt arról, hogy pikáns fotókat oszt meg magáról a közösségi médiában, nemrég egy büntetőügy online meghallgatásán elnökölt, miközben fehérneműben volt és igencsak gyanús cigarettát szívott.

Kedden (november 22-én) a Norte de Santanderben működő igazságügyi fegyelmi bizottság úgy döntött, hogy Polania bírónő több közigazgatási rendelkezést is megsértett, és 90 napos felfüggesztést szabott ki rá, amiért túl sokat mutatott meg magából egy virtuális tárgyaláson.

A mostanra futótűzként terjedő videóban látszik, hogy a cucutai bírónő egy topban és alsóneműben henyél, miközben cigarettát szív, és arról vitatkozik a virtuális tárgyaláson, hogy szabad-e óvadék ellenében szabadlábra helyezni egy férfit, akit egy autóbombás terrortámadás miatt tartottak fogva.

A helyi beszámolók szerint még a kamerát is csaknem egy órán át kikapcsolva tartotta, mielőtt bekapcsolta volna, és kiderült, hogy "siralmas" állapotban fekszik az ágyban, "ziláltan, álmos szemekkel" néz ki, és beszédét kissé érthetetlenül mondja.

A fegyelmi bizottság megállapította, hogy Polonia nem hagyott más lehetőséget, mint hogy februárig fizetés nélküli szabadságra helyezzék. Azt mondták, hogy megállapították, hogy nem alkalmas a feladatai ellátására.

"Egy ilyen helyzet nem egyeztethető össze azzal a gondossággal, tisztelettel és körültekintéssel, amellyel a köztársaság bírájának igazságot kell szolgáltatnia, ami a tisztelet egyértelmű hiányát jelzi a tisztviselő részéről" - áll a határozatban.

Nem ez az első alkalom, hogy Polania bajba kerül a bohóckodásai miatt.Többször kapott már figyelmeztetést, mert személyes Instagram-fiókján feltűnő öltözékben posztolt képeket.

Ezekre a korábbi figyelmeztetésekre Polania azzal válaszolt, hogy egyszerűen csak "melltartó nélküli és nyitott" emberként fejezte ki magát.

Nos, Polania talán megbánta tettét, de már késő. Februárig felfüggesztették, de legalább bőven van ideje frissíteni azt az Instagram-oldalát.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.