Koronavírus-járvány

Ganxsta Zolee is elkapta a koronavírust

Az idén 25 éves Ganxsta Zolee és a Kartel zenekar határozatlan időre lemondták az összes bulijukat.

2020.10.10 09:31ma.hu


Nehéz döntést hozott meg az idén 25 éves Ganxsta Zolee és a Kartel zenekar: határozatlan időre lemondták az összes bulijukat. Tegnap léptek fel utoljára, Egerben.

A Blikk megtudta, a frontember, Ganxsta Zolee (54) is elkapta a koronavírust egy tévés forgatáson, amit a rapper megerősített, de hangsúlyozta, nem emiatt mennek kényszerpihenőre.

"Egyszerűen nem rentábilis így megszervezni egy koncertet. Nem oszlik fel a Kartel, csak egy ideig nem lépünk fel. Nehezen hoztuk meg a döntést, de ezzel a Coviddal haza lett b..va minden, pedig az egész egy lótúró. Én is átestem a koronavíruson, otthon ültem 10 napig, de már semmi bajom" – árulta el a Blikknek a rapper, aki most már kézhez is kapta a negatív tesztjét, azaz nem fertőző.

"A szaglásom már rég elment, de nem a Covidtól. Egy napig fájt a fejem, és ennyi, túrós tészta volt a koronavírus. Arra volt jó az egész, hogy amíg otthon voltam, megtanultam rendesen gitározni és videójátékokra is bőven volt időm" – mondta a lapnak a rapper, aki a betegségnél sokkal nehezebben viseli, hogy nem mehet fellépni a Kartellel.

"Nem panaszkodom, mert lesznek más melóim, pénzem is marad, de zenész vagyok, akkor érzem jól magam, ha koncertezünk. Ráadásul az idei évet sikerült hazavágni, amikor 25 éves a Kartel, de jövő nyárra szeretnénk bepótolni. Most stúdióba megyünk, és csinálunk egy új lemezt az új felállással. Lory B után Siska Finuccsi csatlakozott a csapathoz" – tette hozzá Zolee.

A Kartellel ugyan nem lépnek fel, de a zenekar gitárosával adnak koncerteket.

"Bluest és más rapdalokat fogunk lekísérni két gitárral. A karteles számokat ebbe nem akartuk belekeverni, mert az teljesen más műfaj, ez egy örömprodukció, amivel bárokban, teraszokon fogunk fellépni. Koncertet a Kartellel sajnos nem adunk, de a bulik és a közös viszkizések így sem maradnak el" – tette hozzá Zolee.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.