Járvány

Bódi Sylvi: Remélem, hogy Oroszország példáját követve Magyarország is lezárta a kínai turisták előtt a határt

Mikronéziában szörfözik az egykori modell, és nem is szeretne hazajönni Kínán keresztül.

2020.02.12 17:14ma.hu

Bódi Sylvi a Facebookon futott neki – mint írta – még egyszer egy bejegyzésnek, hogy jobban át tudja adni a lényeget koronavírus ügyben.

Nagyon érdekli, mi a helyzet itthon, ugyanis ő éppen Mikronéziában van, ám előbb-utóbb szeretne hazalátogatni. Kérdezte, hogy van-e fertőzött nálunk, és mint írta, nagyon reméli, hogy Oroszország példájára mi is lezártuk a határt a kínai turisták előtt, mert ebben a bizonytalan helyzetben talán ez lenne a legbiztonságosabb.

Jó példa erre Mikronézia, ahol szerencsére nincsen regisztrált eset, nem véletlenül, hiszen 2 hete nem fogadnak repülőket olyan országokból, ahol regisztráltak koronavírus-fertőzéses esetet. Így már csak két helyről lehet Mikronéziába utazni: Guamból és Hawaiiról.

Sylvi biztos benne, hogy sem Kínában, sem globálisan nincs kordában tartva a járvány, s bár a hazautazása még egy picit odébb van, semmiképp sem szeretne karanténba kerülni. Az eredeti jegye egy kínai légitársasággal lenne Hongkongon keresztül, de nagyon szeretné nagy ívben elkerülni a térséget.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.