Egy hétig volt mesterséges kómában

Kozsó már túl van az életveszélyen - de mi is történt igazából?

Aggasztó hírek terjednek már napok óta a '80-as évek egyik ikonikus sztárjáról, Kozsóról, de biztosat eddig senki nem tudott mondani az állapotáról. Most a titkok egy részéről fellibbent a fátyol.

2014.10.27 18:01ma.hu
Fotó: RTL Klub / Fókusz

Életmentő műtétet kellett végrehajtani Kozsón, egy korábbi betegsége tért vissza, amit szaknyelven angiómának hívnak - ez nem más, mint az agyban kialakuló értágulat. Kozsó 2010-ben már átesett egy agyvérzésen, ám ahogy abból felépült, nem sokan gondolták volna, hogy újra veszélybe kerül az élete, ám a túlhajszolt életmódja megbosszulta magát másodszor is. Most egy vidéki, közelebbről meg nem nevezett klinika intenzív osztályán gyógyul, az egy héttel ezelőtti agyműtétét követően vasárnap ébresztették fel a mesterséges kómáról - derült ki az RTL Klub magazinműsorából.

A gyakorta ellentmondásos zenész életéért most a rajongók mellett a zenésztársak is összefogtak és közös imát mondanak a főváros szívében álló templomban, miközben sorban gyújtják a gyertyákat azok is, akik talán nem is mondanák magukat a szó szoros értelmében Kozsó barátjának, de ezúttal nem is az a fontos, hogy ki szereti vagy ki gúnyolja az Ámokfutók frontemberét. A továbbiakról egyelőre csak annyit lehet tudni, hogy várhatóan két hétig ápolják még Kozsót az intenzív osztályon, ezután kerülhet át a "normál" osztályra, de hogy a teljes felépülése mikorra várható, illetve a műtétnek milyen következményei lehetnek, arról még az orvosok sem jósolhatnak száz százalékos biztonsággal semmit.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.