Azt hitte, a kisbaba akadályozza a karrierjét

Megölte az újszülött babáját, hogy egyetemre mehessen

Amikor megszülte a gyermekét a szinte még tinédzser lány, pánikba esett, hogy a baba miatt nem fog tudni továbbtanulni. Ezért szörnyű elhatározásra jutott.

2013.05.02 13:57ma.hu

Mindössze két napig élhetett az újszülött, akinek 18 éves anyja ennyi ideig gondolkozott, mi lesz vele és az életével, ha egy kisbabára kell vigyáznia. Végül arra jutott, hogy a gyermek mindenképp akadályozza a továbbtanulási terveit, ezért karján a gyermekkel elindult kifelé a kórházból - de a baba már nem jutott ki élve az épületből.

Suneeta Yadav először azt mondta a bírósági meghallgatásán, hogy a közép-indiai Shadolban lévő kórház egyik nővére kapta fel a babát az ágya mellől, ám amikor előkerültek a kórház biztonsági kameráinak felvételei, egyértelművé vált, hogy a saját anyja indult el a gyermekkel, de amikor kilépett a kapun, már üres kézzel távozott. A baba holttestét néhány nappal később a bokrok közé rejtve találták meg - adta hírül az austriantimes.at című osztrák hírhonlap.

A nő, akit életfogytiglani börtönbüntetésre ítéltek a bírók, az utolsó szó jogán azzal védekezett: tanulni akart, megalapozni a jövőjét és attól félt, a baba ebben akadályozni fogja.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.