Nemcsak a fogát tömték be a lánynak

Altatás közben megerőszakolta a fogorvos a pácienst

Maga a páciens jelentette fel a fogorvosát, aki fogműtétre készülve elaltatta a fiatal nőt, ám végül egészen mást csinált a magatehetetlen beteggel: lényegében megerőszakolta őt.

2011.11.07 14:29ma.hu / manna.ro

KIhasználta páciense kiszolgáltatott helyzetét és orálisan megerőszakolta őt egy fogorvos Kínában, miután fogászati beavatkozásra készülve elaltatta a nőt. A fiatal beteg felébredése után jött rá, mi történt, bár a helyi beszámolók nem térnek ki arra, hogy pontosan miből vette észre az erőszakot - mindenesetre feljelentést tett a fogorvos ellen.

Az erőszakoló egy fogászati szakklinikán dolgozott két éve, az intézmény szóvivője szerint azonban eddig nem fordult elő hasonló eset náluk. A kollégákat azért rázta meg különösen az eset, mert a fiatal fogorvosnak menyasszonya volt és családalapításra készültek, így semmi nem mutatott arra, hogy efféle szörnyűséget fog elkövetni.

Szakértők szerint ugyanakkor elképzelhető, hogy mentális problémákkal küzd a fiatal doki.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.