Járvány

Koronavírus - Meghalt egy 21 éves nő a COVID-19 miatt, nem volt más betegsége

Meghalt az Egyesült Királyságban az eddig ismert legfiatalabb koronavírus-beteg, akinek nem volt más, krónikus betegsége.

2020.03.25 13:59ma.hu

Az eddig ismert legfiatalabb olyan koronavírus-beteg halt meg az Egyesült Királyságban, akinek - családja szerint - nem volt tartós vagy krónikus betegsége - jelentette a SkyNews.

Chloe Middleton (High Wycombe városban, amely az Egyesült Királyságban, Dél-Angliában, Buckinghamshire megyében található) az elsődleges adatok szerint március 21-én vesztette életét.

Édesanyja a Facebookon üzent, hogy mi történt lányával. Arra kérte az embereket, ne bagatellizálják el, hogy ez csak egy vírus, ez a vírus ugyanis elvitte egyetlen szeretett lányát, aki mindössze 21 éves volt.

Nagynénje, Emily Mistry hozzátette: "Gyönyörű, jószívű unokahúgom, Chloe a COVID-19 fertőzésben hunyt el. Nem voltak egészségügyi problémái. Elképzelhetetlen fájdalmon megyünk keresztül."

Az olasz gócpontban dolgozó orvosok is azt tapasztalják, hogy egyre több a fiatal beteg, és állapotuk általában súlyosabb is.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.