Koronavírus-járvány

A webáruházak működését nem befolyásolja a korlátozás a szakmai szervezet szerint

Az e-kereskedők szakmai szervezete szerint vásárolni mind a futárcégeken keresztül, mind az átvételi pontoknál zavartalanul lehet a következő hetekben is, az egészségügyi előírások betartásával a személyes átvétel nem kockázatos.

2021.03.05 20:01MTI

A csomagküldő internetes kereskedelmi vállalkozások (webáruházak) kisebb kivételekkel zavartalanul működhetnek a koronavírus-járvány megfékezését szolgáló korlátozások szigorítását követően, március 8. után is - ismerteti az Ecommerce Hungary érdekképviseleti szervezet az MTI-hez pénteken eljuttatott közleményében.

Az e-kereskedők szakmai szervezete szerint vásárolni mind a futárcégeken keresztül, mind az átvételi pontoknál zavartalanul lehet a következő hetekben is, az egészségügyi előírások betartásával a személyes átvétel nem kockázatos. A vásárlóknak és az eladóknak ugyanakkor figyelembe kell venniük, hogy egyes átvevő pontok zárva lehetnek március 22-ig - tették hozzá.

A közhasznú társadalmi szervezetként működő Ecommerce Hungary csaknem 200 taggal a magyarországi e-kereskedelem legfontosabb szakmai társasága - olvasható az egyesület honlapján. A tagságuk nem csak vállalkozásokból áll, intézmények és magánszemélyek is vannak köztük.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.