Termékvisszahívás

Laktózmentes túrós rétest hívott vissza a Lidl

A visszahívás oka, hogy a gyártó vizsgálatai alapján a fenti termék maradvány-laktózmennyiséget tartalmazhat.

2020.06.28 12:38ma.hu

A laktózérzékeny fogyasztók egészségének védelme érdekében a Lidl Magyarország Bt. visszahívja azon Laktózmentes túrós rétes, 690g, 6 db-os termékét, amelynek csomagolásán a következő azonosító adat szerepel:

Minőségmegőrzési idő: 08.11.2020

A visszahívás oka, hogy a gyártó vizsgálatai alapján a fenti termék maradvány-laktózmennyiséget tartalmazhat. A termék fogyasztása a laktózérzékeny fogyasztók körében tüneteket válthat ki. A termék laktózérzékenységben nem szenvedő fogyasztók számára korlátlanul fogyasztható.

Kérik a laktózérzékeny vásárlókat, amennyiben a fenti minőségmegőrzési idejű termékből vásároltak, ne fogyasszák el, hanem vigyék vissza. A vételárat – a vásárlást igazoló nyugta nélkül is – visszatérítik.

A termékvisszahívás kizárólag a 08.11.2020 minőségmegőrzési idejű Laktózmentes túrós rétes, 690g, 6 db-os terméküket érinti. A fenti termék más tételeire, illetve a Lidl által forgalmazott más termékre a visszahívás nem vonatkozik.

A Lidl Magyarország Bt. a gyártó nevében elnézést kér az okozott kellemetlenségért.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.