Tender

Felfüggesztették az építőipar technológiai korszerűsítésére kiírt pályázatot

Jövőre hasonlóképpen, legalább 6 milliárd forintot terveznek az építőipar technológiai megújulásának támogatására.

2019.05.08 23:08MTI

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) felfüggesztette az építőipari ágazat technológia-korszerűsítésére, hatékonyságának növelésére irányuló támogatás igénylését, mivel a rendelkezésre álló 6 milliárd forintos keretet már kétszeresére nyújtottak be igényt - közölte az ITM a honlapján.

A felfüggesztést bejelentő közlemény megjelenését követő 24 órán belül - csütörtök délelőttig - még benyújthatók a támogatási kérelmek - közölték.

György László, az ITM gazdaságstratégiáért és szabályozásért felelős államtitkára még április közepén jelentette be, hogy folytatódik a kormány építőipari technológia-korszerűsítési programja, az idén 6 milliárd forinttal támogatják az építésgazdasági kis- és középvállalkozások termelékenységét növelő technológiai korszerűsítést.

A pályázati lehetőség április 17-én nyílt meg a vissza nem térítendő támogatásra.

Jövőre hasonlóképpen, legalább 6 milliárd forintot terveznek az építőipar technológiai megújulásának támogatására - tájékoztatott korábban az államtitkár.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.