Borzalmas

Súlyos balesetet szenvedett a magyar raliversenyző, az életéért küzdenek

A baleset következtében a járműbe szorult férfit a kecskeméti hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével emelték ki, és adták át őt a mentőknek.

2021.12.23 09:20ma.hu

Kedden a katasztrófavédelem tájékoztatása szerint egy személyautó fának ütközött Kecskemét határában, a Kiskőrösi úton, az Alsószéktói tanyák közelében. Egy, a járműbe beszorult embert a kecskeméti hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével emeltek ki, és adták át őt a mentőknek. A beszorult férfitől kiderült, hogy egy, a hazai autósportban közismert figura, akinek felépüléséért rengetegen szorítanak - írja a Blikk.

Kelő Gere Lászlót a rallytársadalom csak Latyak néven ismeri és versenytársai, barátai, valamint ismerősei most mindenkit arra kérnek, hogy aki tud, vérével segítsen a férfin. A mai napon reggel 9 órától Kecskeméten a régi sztk véradó épületében irányított véradásra várják a segíteni vágyókat, ugyanis Latyak a baleset óta életveszélyes állapotban van és sürgősen vérre van szükséges a túléléshez.

Az irányított véradásra vércsoporttól függetlenül mindenkit várnak, de nem csak Kecskemétre, hanem az ország bármely pontjára. A fontos csak az, hogy név szerint Kelő Gere Lászlónak adják a vért.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.