Sport

Két magyar érem az Arnold Classicon

Az Arnold Classic a fitneszeseknél a világbajnokság és az Eb után a harmadik legrangosabb világverseny.

2021.09.23 21:30MTI

Két éremmel zártak a magyar fitnesz-versenyzők a Sevillában rendezett Arnold Classicon.

A Nemzeti Versenysport Szövetség (NVESZ) tájékoztatása szerint Véninger Brigitta aranyérmes lett az amatőr Arnold Classic Europe-on az artistic fitnesz kategóriában. Ugyanitt Végh Tünde felállhatott a dobogó harmadik fokára. A magyar fitneszes küldöttség további három értékes pontszerző helyezéssel gazdagodott: az amatőr versenyen Bogdán Szófia (fitnesz kategória) negyedik lett, akárcsak az elite pro világbajnokságon Karina Gavrikova (bikini fitnesz), és Szabó Nikolett (fitnesz).

Az Arnold Classic a fitneszeseknél a világbajnokság és az Eb után a harmadik legrangosabb világverseny. Először rendezték meg Sevillában, korábban Barcelona és Madrid volt házigazdája a Golden Globe-díjas osztrák származású amerikai színész, testépítő, üzletember és politikus, Arnold Schwarzenegger által alapított versenysorozatnak.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.