Sport

Minden játékos koronavírustesztje negatív a Veszprémi KKFT-nél

A fiatalok kedden este újra edzésbe álltak.

2020.09.16 16:16MTI

Minden játékos koronavírustesztje negatív lett a Veszprémi KKFT csapatánál - erről Éles József klubigazgató tájékoztatta szerdán az M1 aktuális csatornát.

Az újonc együttes pénteken játszott bajnokit a MOL-Pick Szeged otthonában, a hét elején viszont kiderült, hogy a Tisza-partiak keretében többen is megfertőződtek.

Éles József arról számolt be, hogy a Veszprémi KKFT gyorsan reagált a történtekre, és letesztelte a teljes keretet. Miután minden eredmény negatív lett, így a fiatalok kedden este újra edzésbe álltak.

A MOL-Pick Szeged - Paris Saint-Germain mérkőzést, amelyet csütörtökön játszottak volna a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének első fordulójában, kedden elhalasztották, akárcsak a szegediek szombatra tervezett Cegléd elleni bajnokiját. Az M4 Sport keddi, Sporthíradó című műsorában Szűcs Ernő Péter klubelnök elmondta, hogy öt fertőzött játékosuk van. A második tesztelésre csütörtökön kerül sor.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.