Tragédia

Egy folyóparton találták meg a halálra fagyott focistát

Alekszej Lomakin november 30-án tűnt el. 18 éves volt.

2018.12.05 17:00ma.hu

A moszkvai Gorodnya folyó partján találták meg december 3-án az orosz Lokomotiv FC 18 éves játékosának holttestét. Alekszej Lomakin halálra fagyott. A fiatalembernek még november 30-án veszett nyoma, miután bulizni indult a barátaival.

Lomakin holttestére egy kutyáját sétáltató férfi bukkant rá, testének alsó része a vízben volt, kabátját tőle néhány méterre találták meg.

Egyelőre nem tudni, hogy hogyan került a vízbe, vagy, hogy miért vette le a kabátját. Erőszakos cselekményre utaló jeleket nem találtak a testén.

Először nem tudták azonosítani, ugyanis semmilyen dokumentumot nem találtak nála. Később kiderült, hogy iratait egy taxiban felejtette eltűnése éjszakáján, amikor szórakozni ment a barátaival. Egyik barátja megerősítette, hogy Lomakin sok alakoholt fogyasztott.

A hatóságok szerint vélhetően rosszul lett, elveszítette az eszméletét, majd halálra fagyott a mínusz 12-15 fokos hidegben.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.