Olimpia-Rio2016

Kitört a lába a tornásznak és még a hordággyal is leejtették

Brutális balesetet szenvedett a riói olimpián Samir Ait Said tornász, majd mikor épp be akarták tenni a mentőbe, lecsúszott a hordágya...

2016.08.08 10:19ma.hu
Screenshot

Samir Ait Said megállíthatatlanul sportol, noha számtalan jelt kapott már, hogy kicsit lassítania kéne. A 2012-es olimpiát megelőzően majdhogynem kettétörött a jobb lába, most pedig övé a riói olimpia legbrutálisabb sérülése cím, miután egy ugrásnál rosszul ért talajt és kettős, nyílt síp- és szárkapocscsont-törést szenvedett.

Abszolút lélekjelenlétéről az adott tanúságot, hogy miután a hordágyra tették, még kiintett a közönségnek, hogy jól van, ám ezután nem sokkal újabb baleset érte, miután nem sikerült hordágyát a mentőbe behelyezni. A videón kivehető, ahogyan hordágyastul leejtik.

Mivel a 2012-es balesete után egy évvel Európa-bajnok lett gyűrűn, most is azt üzente a 26 éves francia tornász műtétje után, hogy a tokiói olimpián ott lesz. Drukkolunk neki!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.