Pápaszemesnek gúnyolták a gyönyörű színésznőt

Reese Witherspoon traumája - szexi képek Doktor Szösziről

Reese Witherspoon nemrég arról mesélt, hogy bizony sokszor volt az iskolai csíntevések, cukkolások céltáblája.

A szingli Reese Witherspoon szexisebb, mint valaha! képgaléria

2008.03.01 15:57ma.hu

Arról már nem egyszer meggyőződhettünk, hogy a hollywoodi sztárok sem úgy ragyogtak és ragyognak a “való életben”, mint a vörös szőnyegen. Sőt, nem egy olyan fénykép látott már napvilágot, amelyeken alig lehetett felismerni napjaink hírességeit, hisz smink nélkül néhányan borzalmasan mutatnak. De ez nem volt másképp gyerekkorukban sem. Mindannyiuknak megvolt a maga szépséghibája és bizony senkit nem került el a cikizés. 

Reese elmondása szerint őt szemüvege és alacsony növése miatt cukkolták folyton. A 31 éves szépség jelenleg a Penelope című filmben egy olyan nőt alakít, aki arci elváltozásokkal született és ezáltal az emberek gúnyolódásainak a célpontja. Többek között Reese nem csak szerepet vállal a filmben, hanem ő maga a rendezője is. 

Bár Reesenek az életben nem kellett ilyen komoly sértegetésekkel szembenéznie, azt azért ő is tudja milyen, amikor az embert kigúnyolják, hiszen kislány korában sokszor pápaszemesnek csúfolták. Bár a tinédzserkori cukkolás fájt neki, megtanulta elfogadni “hiányosságát”. 

Elmondása szerint szeretné, ha gyermekei a nyolc éves Ava és a négy eves Deacon sem maradna ki az iskolai csíntevésekből és cikizésekből, mert az csak jót tesz nekik. Szerinte az csak erősebbé formálja őket.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.