Erőszak

Ötéves süketnéma kislányt erőszakoltak meg Indiában, a vádlott házát buldózerrel rombolták le

Az anya a vádlott házához sietett, ahol a férfi szexuálisan zaklatta a lányát.

2022.11.13 11:53ma.hu

Megdöbbentő incidens történt Indiában: egy 5 éves süketnéma kislányt erőszakolt meg szomszédja csütörtökön Madhya Pradesh fővárosának, Bhopalnak Kolar körzetében.

Az esetre azután derült fény, hogy egy másik szomszéd értesítette a kislány édesanyját, hogy a vádlott házából hallotta a kislány sírását.

Az anya a vádlott házához sietett, ahol a férfi szexuálisan zaklatta a lányát. Az anyának sikerült megmentenie a kislányt, a helyiek pedig megverték a vádlottat, egy 50 év körüli férfit.

A család az IPC és a POCSO-törvény vonatkozó szakaszai alapján a kolari rendőrkapitányságon is feljelentést tett ellene, a vádlottat pedig letartóztatták.

A rendőrség szerint a vádlott, aki közel egy hónapja egyedül élt, mivel felesége távol volt, csütörtök délután játék ürügyén az otthonába csalta az 5 éves kislányt.

A kislány kisebb zúzódásokat szenvedett a nemi szervén, a rendőrök a további nyomozáshoz várják az orvosi jelentést.

A sokkoló esetet követően a Bhopal Municipal Corporation (BMC), a kerületi közigazgatás és a kolari rendőrség közös csapata lebontotta a vádlott illegálisan épített házát.

Október 31-én hasonló esetet jelentettek a Madhya Pradesh-i Khandwa körzetből, ahol egy négyéves kislányt megerőszakoltak és otthagytak egy cukornádföldön.

Az esetre azután derült fény, hogy a kislányt eltűntnek nyilvánították a Jaswadi faluban lévő rokona házából.

Az eltűnésről szóló bejelentést követően a helyi rendőrség keresőakciót indított, amelynek során megtalálták a gyermeket, aki eszméletlenül feküdt egy cukornádföldön.

A rendőrség eredetileg az Indiai Büntető Törvénykönyv (IPC) 363. szakasza (emberrablás) alapján indított eljárást. Később a 376. szakasz (nemi erőszak) és a gyermekek szexuális bűncselekményektől való védelméről szóló törvény (POCSO) vonatkozó rendelkezései is bekerültek az ügybe.

Az üggyel kapcsolatban letartóztattak egy 25 éves fiatalt.

A rendőrség közölte, hogy a kihallgatás során a vádlott fiatalember elismerte, hogy a lányt egy cukornádföldre vitte, ahol megerőszakolta.

Szeptemberben a Morena körzetben található Banmore városának polgári hatóságai lerombolták egy 3 éves kislány megerőszakolásával vádolt férfi "illegálisan épített" házát.

A bontásra egy nappal azután került sor, hogy Girraj Rajakot, egy 35 éves napszámost letartóztatták a kiskorú lány szexuális zaklatásának vádjával.

A rendőrség szerint a kislány a háza előtt ült, amikor a vádlott elcsalta egy közeli elhagyatott helyre, és szexuálisan bántalmazta.

Miután a hatóságok megállapították, hogy a vádlott háza illegálisan épült, buldózerrel lebontották.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.