Örömhír

Hajdú Péter újra megnősül

Hajdú Péter párja, Láng Eszter bejelentette, jövő tavasszal összeházasodnak.

2022.10.26 08:18ma.hu

Hajdú Péter és Láng Eszter kisfia, Dominik idén februárban született, a pár pedig azt tervezte, még év vége előtt összeházasodnak, nyáron viszont bejelentették, hogy elhalasztják az esküvőjüket.

A műsorvezető akkor azt mondta, a párja szerint jövő tavasszal már ideális lehetne a lagzi időpontja, most pedig úgy fest, valóban ekkor fognak összeházasodni.

"Gondolkodni sincs időnk, de jövő tavasszal megejtjük az esküvőt, összeházasodunk! Még sehol nem tartunk a szervezéssel: magunkat ismerve, valószínűleg két héttel előtte fogunk nekiállni" - mondta Hajdú a hot! magazinnak a Blikk szemléje szerint.

A pár egyelőre helyszínt sem nézett még, annyit tudnak, hogy közepes létszámú, 80-110 fős esküvőre gondoltak. Nagy elképzeléseik nincsenek, azt szeretnék, ha a nagy nap stresszmentes lenne, hogy mindketten el tudják engedni magukat.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.