Színes

A Jóbarátok Monicája túltolta a botoxot - ma már bánja az egészet

Rajongói alig ismertek rá a színésznőre a beavatkozások miatt.

2022.02.23 11:11ma.hu

Courteney Coxot a Jóbarátok Monicájaként ismerte meg a nagyvilág. Pár évvel ezelőttig az egyik legszebb, természetes szépségű hollywoodi színésznő volt, azonban engedett a nyomásnak, és szépészeti eljárásoknak vetette alá magát - írja a Paraméter.

Cox botoxoltatni kezdett, így próbálta leküzdeni az öregedést. Eleinte fel sem tűnt neki, hogy hogyan néz ki a különféle injekciók után, és azt sem, hogy a mimikája is megváltozott. Az, hogy valami nincs rendben az arcával, akkor tudatosult benne, amikor elkezdték őt kritizálni a rajongói egy műsor közben, azt üzenték neki, hogy úgy néz ki, mintha unatkozna, és nem akarna ott lenni. Persze, ez nem volt igaz, a botox volt a ludas, ami megbénította az arcmimikáját.

A színésznő a kritikák után döntött úgy, hogy felhagy a botoxoltatással. Rajongói úgy gondolják, nem is lett volna szüksége semmilyen beavatkozásra, hisz mindig is egy gyönyörű nő volt.

Courteney a Sunday Times Style-nak nyilatkozott a történtekkel kapcsolatban: "Voltak idők, amikor azt mondtam: "Változom. Idősnek nézek ki. És évek óta próbálom üldözni a fiatalságomat. Nem vettem észre, hogy milyen furcsán nézek ki az injekciók miatt" - mondta az interjúban, és hozzátette, megbánta a beavatkozásokat.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.