Állati

Szívszorító videó terjed az állatmenhely ablakában gazdái után síró macskáról

Az állatmenhely osztotta meg az örökbefogadásra váró macskáról készült videót.

2022.02.06 09:24ma.hu

A szomorú cicáról készült felvételek sok nézőben keltettek együttérzést a teljesértékű otthont kereső állat iránt. A Bell névre hallgató macska a Gaston megyei állatmenhely által közzétett TikTok videóban szerepelt.

Az Amerikai Állatkínzás Elleni Társaság (ASPCA) becslése szerint évente 3,2 millió macska kerül állatmenhelyre az Egyesült Államokban.

Ezek közül körülbelül 2,1 millió macskát fogadnak örökbe, de sokan még mindig küzdenek azért, hogy új, örök otthont találjanak.

Úgy tűnik, ez a szerencsétlen macska az utolsó a menhelyen, mivel a többit azóta már mind örökbe fogadták.

Bell azután került a menhelyre, hogy nyolc évig élt előző gazdáival.

A videón Bell látható, amint a menhely egyik sarkában, egy zsámoly alatt bújik el.

"Itt fél" - olvasható a kísérő feliratban, miközben Bell bizonytalanul kúszik a menhely egyik dolgozójához.

A legszívszorítóbb részlet azonban csak ezután következik, amikor a videó azt mutatja, hogy Bell úgy néz ki a létesítmény ablakán, mintha várna valakire. Mint írták, "hiába várja a családját".

@gcace_rescue The only cat left on our adoption floor is Bell💔 #adoptaseniorcat #foster #rescue #animalshelter #fyp #catsoftiktok ♬ original sound - m.a.r.y s.h.a.n.t.i

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.