Nász

Felbukkant néhány fotó Berki Krisztián és Mazsi mesebeli esküvőjéről

Berki Krisztián és Mazsi hónapokkal ezelőtt keltek egybe a mesés Maldív-szigeteken, ám fotókat eddig nem mutattak a menyegzőről. Most viszont igen!

2019.07.27 16:54ma.hu

Berki Krisztiánék több hónappal az esküvő után meglebegtettek néhány fotót, amelyek a Maldív-szigeteki nászútjukon készültek, ott vette el ugyanis Berki Krisztián másodszor Mazsit, előtte pár hónappal Magyarországon egy polgári szertartás keretében mondták ki a boldogító igent.

"Mazsi mindig is vágyott arra, hogy mezítláb, a homokban mondja ki a boldogító igent, és mivel az esküvő a nőről szól, teljesíteni akartam ezt az álmát is. (...) Nem tudott megszólalni a meglepetéstől: olyan öröm volt ez nekem, ami semmihez sem fogható. Kevesen hitték, hogy képes vagyok egy akkora lépésre, mint a házasság, pedig amint megtaláltam életem nőjét, mi sem volt természetesebb. Az eddigi legjobb döntésem volt, hogy oltár elé vezettem Mazsit" - mondta Berki Krisztián a hot!-nak, közösségi oldalaikra pedig felkerültek a fotók.



Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.