Sztár

Így edzett a 72 éves Stallone a Rambo 5-re

Noha saját bevallása szerint ez volt az utolsó forgatása, szokás szerint a maximumot hozta ki magából.

2019.04.19 18:10ma.hu

Hosszas előzmények és problémák után 2018-ban év végén véget ért a Rambo 5. részének forgatása, amelyre a 72 éves Sylvester Stallone - szokásához híven - a maximumot hozta ki magából.

A Rambo 5-ben John Rambo poszttraumás stresszben szenved a sok háborús bevetéstől, nyugdíjas éveiben állandó ápolásra szorul. Ettől eltekintve azért nyugisan telnek a napjai Arizonában - vagy a farmján dolgozik, vagy a kocsmában ücsörög. Ám egy nap az őt ellátó Maria borzalmas híreket hoz: két lányát, a 29 éves Carment Delgadót (Paz Vega) és a 8 éves Melissát elrabolta a mexikói drogkartell! Carmennek sikerült elszöknie, de a kishúga fogságba esett. Rambo természetesen elindul, hogy egymaga leszámoljon a bűnbandával, de kis híján belepusztul, hiszen a történet szerint itt már 70 éves! Három hétbe telik, mire súlyosan sebesült hősünket összefoltozzák, aki ekkor elhatározza, hogy most már ennyi idősen egyedül, egyszemélyes hadseregként nem sokra megy a gonosztevőkkel szemben, ezért második nekifutásra már Carmen segítségével számolja fel az emberrablókkal - írta a Port.hu a filmről.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.