Choupette

Milliókat örökölhet Karl Lagerfeld macskája

A kedden elhunyt Karl Lagerfeld kedvence, Choupette lehet a világ leggazdagabb macskája.

2019.02.20 15:20ma.hu

A divattervező korábban azt mondta, gondoskodott arról, hogy macskája folytathassa azt a fényűző életmódot, amelyhez hozzászokott, és annak az embernek sem kell majd nyomorognia, aki a cicára vigyáz.

Choupette-nek - aki mellesleg két reklámból 3 millió euró keresett - egy testőre és két komornája van. ráadásul a legjobb párizsi éttermek receptjeiből készült fogásokat kap enni, amit egy asztalnál fogyaszthat el.

Choupette 2011-ben került Lagerfeldhez, amikor egy fiatal barátja, Baptiste Giabiconi férfimodell két hétre rábízta az állatot a divattervező egyik alkalmazottjára, a nyaralásból visszatérve azonban nem ment érte.

"Olyan ő, mint egy emberi lény, csak egy extra tulajdonsággal, ami a hallgatás. Ő az én világom középpontja" - mondta róla egyszer Lagerfeld, aki azt is hozzátette, hogy ha a törvény engedné, elvenné a macskát feleségül.

Choupette Instagram oldalának eddig 180 ezer követője volt, de a divat nagymesterének halála után ez feltehetően gyarapodni fog.

Kapcsolódó írások:

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.