Kultúra

George R. R. Martin ötéves szerződést írt alá az HBO-val

A csatornánál újabb három Trónok harca-előzménysorozat készül.

2021.03.29 23:30MTI

George R. R. Martin ötéves szerződést írt alá az HBO-val: a Trónok harca szerzője új tartalombirodalmat hoz létre a televízió és streamingszolgáltatója, az HBO Max számára.

A The Hollywood Reporter szerint a négyszeres Emmy-díjas író készíti executive producerként az HBO számára a Who Fears Death című sorozatot, Nnedi Okorafor nigériai-amerikai író 2011 posztapokaliptikus regényének adaptációját, valamint Roger Zelazny Roadmarks című regényének feldolgozását is.

A hónap elején jelentették be, hogy a csatornánál újabb három Trónok harca-előzménysorozat készül. Ezzel ötre bővül a Trónok harcához kötődő előzménysorozatok száma.

Mindezek mellett egy felnőtteknek szánt animációs sorozatot is terveznek a Trónok harca nyomán, ennek cselekményét azonban még nem jelentették be.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.