Programajánló

A Duna Palotában folytatódik a Fővárosi Palotakoncertek sorozata

A Duna Palotában folytatódik a Fővárosi Palotakoncertek sorozata: március 7-én Haydn, Mozart, és Schubert művei hallhatók a Magyar Kamarazenekar Bánfalvi Vonósnégyesének előadásában.

2020.02.20 21:30MTI

A Magyar Kamarazenekar harmadik alkalommal rendezi meg a Fővárosi Palotakoncertek hangversenysorozatot, amelynek keretén belül Budapest palotáiban adnak koncertet és megismertetik a közönséggel az épületek történetét, érdekességeit is - közölték a szervezők az MTI-vel.

A közlemény szerint a Magyar Kamarazenekar magyar és külföldi rangos fesztiválok, koncerttermek rendszeres fellépője, világhírű magyar és külföldi szólistákkal dolgozik együtt.

A Magyar Kamarazenekar tagjaiból alakult Bánfalvi Vonósnégyest Bánfalvi Béla Liszt-díjas hegedűművész, a Magyar Kamarazenekar koncertmestere, szólistája vezeti. A Bánfalvi Vonósnégyes másodhegedűse Hegyi Miklós, brácsása Fülöp Levente, csellistája Éder György.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.