Programajánló

Advent - Ünnepváró programok a Müpában

Ünnepváró programokkal, köztük koncertekkel, újcirkuszi és bábelőadásokkal várja a gyerekeket és a családokat a budapesti Müpa szombattól december 14-ig.

2019.11.28 00:30MTI

A Mesebolt Bábszínház kesztyűsbábokkal, klasszikus paravános játékként adja elő a Holle anyót a Müpa Sátorban szombaton, a Hahó Együttes vasárnapi adventi ökobuliján minden a természetről és a zenéről szól majd, vasárnap délután a Kéknyúl Family lép színpadra.

A Kaláka december 7-én betlehemes játékát mutatja be, az előadáson nemcsak magyar és más nemzetiségű karácsonyi népdalok és régi egyházi énekek hangzanak el, hanem karácsonyi versekre írott Kaláka-dalok is - közölte a Müpa szerdán az MTI-vel.

Az egri Harlekin Bábszínház december 8-án zenés bábjátékkal, a Recirquel Újcirkusz Társulat a Kristály című mesével várja a közönséget december 14-én.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.