Sztárhírek

Sváby tíz év után visszatér a képernyőre

A TV2-től kirúgott tévés az ATV reggeli műsorának új arca lesz.

2017.01.31 11:30próba

A Bors szerint Sváby András lehet Kárász Róbert váltótársa az ATV reggeli műsorában. Németh Szilárd, a csatorna hírigazgatója nemrég úgy nyilatkozott, hogy "két erős, ismert férfi tévést" akarnak igazolni a csatornához - és bár a hivatalos bejelentés még várat magára, már most tudni lehet, kikről van szó.

"Biztos, hogy Sváby András az ATV-n tér vissza. Márciustól a reggeli műsort fogja vezetni Bombera Krisztinával. A másik műsorvezető páros Kárász Róbert és Krug Emília lesz. Méltatlanul elbántak Andrással és a Naplóval, örülök, hogy ez nem vette el örökre a kedvét a televíziózástól" - mondta a bulvárlap informátora.

Sváby a TV2 elindulásánál is bábáskodott, és több mint tíz évig volt a Napló munkatársa. Miután a csatorna megvált tőle, hosszú ideig nem tért vissza a képernyőre.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.