Légiközlekedés

Egy amerikai katonai bázis felett lebegő UFO-ról készült felvétel jelent meg - videóval

A tárgy állítólag 10 percig lebegett, mielőtt eltűnt.

2023.05.25 14:42ma.hu

Jeremy Corbell és George Knapp amerikai podcast műsorvezetők olyan videókat és fotót szereztek meg, amelyek állítólag egy hatalmas, azonosítatlan repülő tárgyat (UFO) mutatnak, amely 2021 áprilisában egy kaliforniai katonai bázis felett lebegett, mielőtt gyorsan eltűnt az 50 tengerészgyalogos szeme elől, akik állítólag szemtanúi voltak az esetnek.

Az objektum fekete és háromszög alakú volt, és öt piros fény volt a szélei mentén. Körülbelül 10 percig lebegett Camp Wilson, a világ legnagyobb amerikai tengerészgyalogsági kiképzőbázisa felett, majd nyomtalanul eltűnt, miután a katonák jelzőfényeket kezdtek lőni az égre, hogy megvilágítsák az állítólagos járművet.

A tengerészgyalogosok "értetlenül álltak" az UFO előtt, amely "a semmiből tűnt fel" - mondta az egyik szemtanú a Corbellnek. "A képen, amit készítettem, a fények alatt egy fekete háromszög alakú formával, ez biztosan nem valamiféle fáklya dolog vagy világító lövedék" - tette hozzá.

A szemtanúk az UFO méretét körülbelül egy lopakodó bombázó szárnyfesztávolságára, vagy egy futballpálya hosszának felére becsülték. A tengerészgyalogosok elmondták, hogy nem sokkal a tárgy eltűnése után katonai teherautók és helikopterek tucatjai siettek a területre. A helikopterek az észlelést követően több órán keresztül köröztek a bázis körüli hegyvidéki sivatagi területen. A Camp Wilson Los Angelestől mintegy 150 mérföldre keletre, a kaliforniai Twentynine Palms közelében található.

Az egyik szemtanú azt találgatta, hogy a kormány kereste az UFO-t, miután az eltűnt. "Csak próbálom kitalálni, hogy mi a fene volt ez" - mondta a Corbellnek. "Soha nem láttam még ilyet." Hozzátette, hogy miután a világító lövedékek felszálltak az UFO fölé, "egyszerűen eltűnt, mintha egyenesen elsötétült volna, majd helikopterek kezdtek el közeledni felé".

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.