Baleset

Döbbenetes baleset: egy meglazult kerék miatt repült a levegőbe egy Kia - videó

A történtek után a furgon sofőrje félreállt a leállósávba, és megvárta a kiérkező rendőröket.

2023.03.29 08:28ma.hu

Vírusként terjed egy videó, amit a Kalifornia állambeli Chatsworth városához közeli autópályán készítettek múlt hét csütörtökön - írja a Telex.

A felvételen az látszik, hogy a 118-as úton egy Kia és egy ezüstszínű furgon halad egymás mellett, mikor a furgon egyik kereke konkrétan kiesik, majd pont a kisebb kocsi alá gurul, ami a levegőbe repül, majd bukfencezni kezd a betonon. Törmelék szóródik szét az úton, ami többek között azt az autót is eltalálja, ami rögzítette az akciófilmbe illő jelenetet. A történtek után a furgon sofőrje félreállt a leállósávba, és megvárta a kiérkező rendőröket.

A kaliforniai autópálya-rendőrség szóvivője megerősítette, hogy a Kia vezetője könnyebb sérüléseket szenvedett. Weston Haver, az egyik rendőr azt nyilatkozta, hogy még vizsgálják, miért is lazulhatott meg a furgon kereke, amit valószínűleg a meglazult csavarok nem tartottak a helyén rendesen.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.