Járvány

Kiugrott a kórház hatodik emeletéről, miután megtudta, hogy koronavírusos

A férfi azonnal belehalt a sérüléseibe.

2020.09.26 13:37ma.hu

Szombat délután tragédia történt a jászvásári idegsebészeti kórházban, ahol egy 55 éves férfi kiugrott az intézmény hatodik emeletéről. Azonnal belehalt a sérüléseibe. Orvosai elmondása szerint krónikus betegsége mellett depresszióval is küzdött, a koronavírussal már nem volt ereje megbirkózni - írja a Főtér.ro.

Az intenzív terápián ápolták, de nem szorult lélegeztetőgépre, csak oxigénnel próbálták könnyíteni a légzését. Közvetlenül az öngyilkossága előtt egy orvos és egy asszisztens lépett a kórterembe, akik megpróbálták lebeszélni az ugrásról, eredménytelenül.

Cukorbeteg volt, és depresszióra utaló zavarok is jelentkeztek nála mielőtt kézhez kapta volna a pozitív koronavírus-tesztjét.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, Magyarországon hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegélyszámot!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.