Románia

Élőben közvetítette Facebookon a halálos balesetét az anyósülésen utazó fiatal nő

Autóbalesetben életét vesztette hétfőre virradóra Craiován egy 24 éves lány. A számára végzetes ütközést élőben közvetítette a Facebook-oldalán.

2020.01.14 09:12ma.hu

A baleset Craiova egyik felüljáróján történt. A Siliștea Crucii nevű településről származó lány a gépkocsi anyósülésén utazott, és közben a mobiltelefonjával élőben közvetítette a Facebook-oldalán az útjukat - írja a Maszol.ro.

A kormánynál ülő 25 éves fiatalember eddig ismeretlen körülmények között elvesztette az uralmat a jármű felett, ami nagy sebességgel egy villanypóznának ütközött. Az élő közvetítés utolsó pillanataiban hallható, amint a mellette ülő lány riadtan felkiált: "Vezess rendesen!”

A 24 éves lány nagyon súlyos sérüléseket szerzett a balesetben. Még volt pulzusa, amikor kórházba szállították, de később belehalt a sérüléseibe. A sofőr és az autó harmadik utasa szintén kórházba került, de egyikük állapota sem életveszélyes.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.